Bokrelease och vernissage

I går hade jag bokrelease på min nya bok (Kungens och älgarnas berg- Halle- och Hunneberg) samtidigt också vernissage på fotoutställning med samma tema, på kungajaktmuseet, Hunneberg. En fantastisk dag.

Bokrelease1
Första bokexemplaret överlämnades till John-Åke Ericsson, styrelseledamot i museiestyrelsen


Det började med trumpetfanfarer och bandklippning, fortsatte med högtidligt överräckande av första bokexemplaret och sedan "blottades" böckerna. Mellan 650-700 personer besökte museet denna dag. Jag sålde hela 95 böcker, vilket är en otrolig siffra tycker jag. Dagens avslutades med middag på kinarestaurang med familj samt vänner, och sedan sjönk jag ner i hemmafåtöljen och avnjöt semifinalen i ishockey-VM samt melodifestivalen. Verkligen en heldag. I dag ska jag försöka komma ut i skogen, längtar verkligen ut, det har varit mycket fokus på boken under den senaste veckan.


Bokreleas2
Övertäckningen av böckerna är klar, och de första exemplaren köps in.


Bokrelease4
Det var fullt fart på kommersen under de första minuterna efter avtäckningen
Bokrelease3
Ann-Marie Warne, på Warne förlag hade fullt upp.

Boken är klar!

Boken är klar!

Äntligen är min nya bok klar. Jag fick de tre första exemplaren i Fredags, och det var en djup upplevelse att bläddra i boken, som jag mer eller mindre haft med mig under de senaste två åren, då jag arbetat med den. Sedan spänner den över 30 år och drygt det, ¨åväl i texterna som fotografierna. Nu är det officiell release på Lördag den 20/5 kl 11.14, kungajaktsmuseet, Hunneberg, något jag ser fram mot mycket. Det ska bli intressant att se hur boken mottas bland allmänhet, press och sakkunniga. På Onsdag kommer den stora sändningen av böcker, som förhoppningsvis ska sälja bra i trakte, och kanske hela regionen, vi får se. Ett mödosamt men spännande arbete har det dock varit......

Håkan

RSS 2.0